log på Home

 

 

Forskellige slags medlemsskaber


 

Nysgerrigt støttemedlem


Pris: kr 100 årligt
Fordele:
  • Uforpligtende
  • Nyhedsbrev 2-4 gange årligt
  • Invitation til alle events
  • Støtte til sagen
Tilmelding: skema på vej

 


Æresmedlem


Pris: ingen
Forventning om andre former for gengæld:
At du vil støtte sagen på de måder og i det omfang, du bedst kan.
Fordele:
Tilmelding: skema på vej


Erhvervsmedlem

 

Pris: 1.000 kr årligt.
Test: skal være bestået. Læs om testen >>>
Fordele:
Tilmelding: skema på vej

 

Privat medlem


Pris: 500 kr årligt.
Test: skal være bestået. Læs om testen >>>
Fordele:
Tilmelding: skema på vej

 

Læs mere om fordelene ved medlemskabet

Testen giver ny viden om dig selv og om dit netværk

Testen giver dig et mål for din udvikling mod mindre frygt og større tillid. Den fortæller, hvor du står lige nu, så du kan se, hvor langt du er nået, når du gentager testen på et senere tidspunkt. Det vil vise, om det, du gør for din udvikling, faktisk virker.

Nemt for dig at finde mennesker, du kan stole på

Et godt testresultat er nøglen til at blive medlem og til at oprette profiler på AltOmMennesker.dk. Du kan i givet fald oprette profiler for næsten alt mellem Himmel og Jord, og du kan søge på alt lige fra jobs til brugte cykler. Se nærmere på det virtuelle mødested: Mødestedet>>>

Gør det til en vane at søge her først, så du undgår at tage en risiko på andre hjemmesider, hvor du ikke kan vide, hvem du handler med.

Nemt for andre givende og konstruktive mennesker at finde dig

Med et godt testresultat og medlemsskab, kan du - hvis du ønsker det - få tre stjerner på din offentlige medlemsprofil, som alle kan se. Det vil gøre det nemt for andre at finde dig til jobs, venskaber og projekter, hvor tilliden er vigtig.

Med tre stjerner vil den gensidige tillid mellem jer starte på et højt niveau. Samarbejdet vil være i top fra dag ét.

Garanti for etisk adfærd

Alle, der er medlem af Et Tillidsbaseret Netværk, er testet så grundigt og med så godt resultat, at vi udbetaler et garantibeløb på kr 25.000 til dig, hvis du på noget tidspunkt måtte føle, at du ikke er blevet behandlet helt igennem fair. Forudsætning er dog, at du også selv er blevet testet med godt resultat, inden du klager (så vi tør tro på, at din vurdering af situationen ikke alene er begrundet i et ønske om pengene).

Rabatter på mange services

Af og til kan jeg slippe godt fra noget så sjændent som en revisor-joke: at kunderne kan ødelægge enhver god forretning. Det lyder morsomt, men faktisk er det sandt: Kunderne kan kræve for meget, betale for lidt, helt undlade at betale, lave for mange ulykker, svindle, etc.

Forsikringsbanchen, bankverdenen, udlejningsbranchen, revisorfaget og store dele af servicebrancen burde helt klart kunne overtales til at give rabat til deres bedste kunder. Hvis de vil beholde dem.

Se den aktuelle liste over rabatter på forskellige produkter og services her >>>. Allerede nu giver medlemsskabet kontant overskud for de fleste medlemmer. Det er simpelthen en god forretning at være medlem.

Selvstændig virksomhed uden de sædvanlige ulemper

Hvis du er selvstændig, eller ønsker at blive det, kan du efter aftale få en kredit, der typisk vil være på kr 200.000 - 400.000, når du handler med andre medlemmer. Kreditten betyder, at du kan betale andre for at løse opgaver, du ikke er god til selv. Det kan være bogføring, telefonpasning, markedsføring, web-programmering, og sidst men ikke mindst: personlig coaching/feedback fra erfarne erhvervsfolk.

Kreditten i kombination med netværket kan helt eller delvist fjerne de to typiske ulemper ved at være selvstændig: at det er vanskeligt at rejse kapital, og at man skal kunne alting selv.


Super forebyggelse uden de sædvanlige krav om motion, sund kost, med videre

I årene 1950 - 1970 lykkedes det for indbyggerne i en lille amerikansk by, Roseto, at fremvise en enestående grad af sundhed. De kendte for eksempel næsten ikke til de hjerte-kar-problemer, som dengang dræbte 600.000 amerikanere hvert år. De havde også meget få andre sygdomme, og døde stort set kun af alderdom. Hvad var deres hemmelighed?

Umiddelbart gættede lægerne på, at det måtte være sund kost, motion, ingen overvægt, ingen tobak og meget lidt alkohol. Men det var ikke tilfældet.

Nærmere undersøgelser viste, at byens indbyggere både røg og drak ligeså meget og var ligeså overvægtige som alle andre i USA. De motionerede heller ikke mere og deres kost var ikke sundere end i resten af landet. Så igen: hvad var deres hemmelighed?

Genetik? Det kunne også udelukkes.

Den eneste forklaring måtte være deres enestående fællesskab, som nogle af indbyggerne beskriver i denne video*:Det lader til, at du kan vælge imellem en super-sund livsstil og et super-godt netværk. Begge dele beskytter din sundhed nogenlunde lige effektivt. Og hvem ved? Måske kan du leve dobbelt så længe som normalt, hvis du gør begge dele?
*videoen er et uddrag fra en længere dokumentarfilm. Se hele videoen her >>>


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


log på

 

Home

Sådan fungerer medlems-testen

Medlems-testen er delt op i to trin, så man kan springe fra, hvis første trin skuffer.

Sådan fungerer trin 1

Trin 1 fungerer on-line via smartphone eller tablet. Trin 1 går ud på at belyse kvaliteten af dit netværk - og dermed dine muligheder for at være konstruktiv, balanceret og givende. Trin 1 indledes med, at du sender ti-tyve fotos af mennesker, der påvirker dit liv.

Når vi har modtaget dine foto's, kontakter vi dig og aftaler tid for on-line testen, hvor vi vil vise et billed ad gangen, mens du fortæller om dit forhold til de pågældende.

Samtidig med, at du fortæller, optager vi dit ansigtsudtryk og analyserer din mikro-mimik. Din mikro-mimik sladrer om dine ubevidste følelser overfor dem, du taler om.

Hvis dine følelser overvejende er positive, er der gode chancer for, at du har overskud til også selv at være konstruktiv og givende. Det har du derimod svært ved at være, hvis du ikke kan stole på dem, du har omkring dig - at de holder af dig og kun vil dig det allerbedste.

Dit netværk behøver ikke være perfekt, men hvis du for eksempel kun har positive følelser overfor én eller to mennesker ud af ti-tyve, vil vi som regel råde til at vente med trin 2, indtil du har gjort noget ved problemet. Partner-testen kan eventuelt hjælpe. Gå til partner-testen >>>

Du kan måske også få gælde af et eller to af vores kurser, gå til kursusbeskrivelser >>>

Når du mener, du er klar, kan du gå videre til trin 2.

Sådan fungerer trin 2

Trin 2 foregår i vores lokaler i København, og består af flere forskellige tests, der tilsammen giver et svar på, hvor interesseret du er i at opbygge tillid. Der er naturligvis ingen tvivl om, at du må have en vis interesse for emnet, for ellers var du næppe mødt op.

Men hvor dybt stikker interessen og hvor stærk er den? Er du eventuelt mere eller mindre interesseret i at tjene penge eller opnå noget andet på bekostning af tilliden?

Vi blander os ikke i dine valg, vi dømmer ikke, og der er intet i vejen med at være interesseret i at få opmærksomhed, sex, penge, præstige eller magt. Det eneste vi må forlange, hvis du vil være med i netværket, er at din eventuelle interesse i disse ting ikke er stærkere end dit ønske om tillid, for så kan tilliden nemt komme under pres, og den risiko vil vi ikke tage. Så vil vi hellere afvise dit medlemsskab, indtil du eventuelt har ændret din prioritering.

Teknikken bag testens trin 2 er i øvrigt en sammensætning af

  1. Eye tracking som viser hvad du vælger at se på/interessere dig for.
  2. Emotion measurement, som analyserer din ansigts-mimik og viser hvilke følelser du har overfor det, du ser.
  3. Implicit priming, som registrerer den tid, det tager for dig at svare på et følelsesladet spørgsmål (for eksempel spørgsmålet om, hvor vidt du kan lide din mor).

Tilsammen levner de tre teknikker ikke megen tvivl om den relative styrke i dit ønske om mere tillid. Dine data vil i øvrigt blive slettet, så snart du - som den eneste ud over vores personale - har fået resultatet.

Du kan bestille testens trin 1 og 2 her >>>

.
MENUAktuel liste over rabatter

Listen er p.t. tom

Lorem ipsum dolor sit amet, ne sea vocent scripta abhorreant, facilisi explicari mel ne, ut quo vide ridens. Mei ex quodsi inciderint, quo ad quas deleniti definitionem, vis no wisi graecis offendit. Ius ut everti detraxit expetenda, meis civibus consectetuer ea usu. Ad qui option facilisis consequuntur, pro omnis aliquip vulputate te. Solum affert expetenda eos te, et vim sale iudico impetus, in appetere postulant ius. Alia nihil utroque ex sit.
Slide-Out Panel 1 med kursus-beskrivelser

Lorem ipsum dolor sit amet, ne sea vocent scripta abhorreant, facilisi explicari mel ne, ut quo vide ridens. Mei ex quodsi inciderint, quo ad quas deleniti definitionem, vis no wisi graecis offendit. Ius ut everti detraxit expetenda, meis civibus consectetuer ea usu. Ad qui option facilisis consequuntur, pro omnis aliquip vulputate te. Solum affert expetenda eos te, et vim sale iudico impetus, in appetere postulant ius. Alia nihil utroque ex sit.