Muligheder og fordele
som støttemedlem...

 

Betingelser: ingen, uforpligtende
Adgang til effektiv test af en person, du har i tankerne. Testen viser, om vedkommende har et givende og pålideligt adfærdsmønster. Eller ét der er mindre heldigt. Du kan bruge testen efter få timers bekendtskab. Der er imidlertid to situationer, hvor testen temmelig sikkert ikke giver det rigtige resultat:
  • Hvis du ikke kan besvare mere end halvdelen af spørgsmålene.
  • Hvis du på forhånd har stærke følelser for eller imod den, du vil teste (hvis du for eksempel er forelsket i personen, eller hvis vedkommende er dit barn eller dig selv).
Testen er desuden begrænset til kun at fortælle, hvilken adfærd en person kan forventes at have overfor dig og ikke nødvendigvis overfor andre. Der er f.eks. brug for en mere omfattende test, hvis du ønsker at vide, hvilken adfærd, du kan forvente overfor kunder og ikke blot overfor dig som chef.
Adgang til den fulde meny
Nyhedsbrev 2-4 gange årligt
Adgang til uddybende kurser
Invitation til events
Med dit medlemsskab giver du en stor opmuntring til alle, der arbejder for Et Tillidsbaseret Netværk

Årskontingent

Du skal have mulighed for at vide, hvad du støtter som medlem. Derfor sender vi først en opfordring til at betale kontingent, når du har haft adgang til menyen i en måned. På det tidpunkt håber vi, du har bestemt dig for at støtte sagen med for eksempel tusind kroner eller mere. I så fald støtter du en hurtigt vækst i foreningens økonomi og hermed muligheden for f.eks. at udvikle en "Hjælp mig - app", men vi er naturligvis klar over, at 1.000 kr er en lille gave for nogle, mens 50 kr er en stor gave for andre, og alle er velkomne.


Tilmelding

skema på vej

 

Her vil vi slutte overfor læseren, når vi kommer i drift.

Til den tid skal læseren indsende tilmelingsformularen, hvis han ønsker at gå videre, men indtil da:

Midlertidig link til hovedmenyen --- slettes inden launch --- >>>

 

Vigtig tekst at få på plads inden launch...

Flere fordele som certificeret medlem eller æresmedlem

 

Betingelse for certificeret medlemsskab: Din gennemsnitlige adfærdstype skal være testet med "givende" som resultat ja -
Betingelse for æresmedlemsskab: Det skal kunne dokumenteres, at du har ydet et enestående frivilligt og ikke-aggressivt bidrag til et større fællesskab - ja
Nemt at finde givende og pålidelige mennesker. Og nemt at blive fundet
Læs mere >>>
ja ja
Garanti for etisk adfærd
Læs mere >>>
ja ja
Rabatter Læs mere >>> ja ja
Super nem genvej til sundhed
Læs mere >>>
ja ja
Velkomstgave i form af tillidskroner. Beløbet kan være stort eller lille, alt efter behov Læs mere >>> ja ja
Stemmeret ja ja

Årskontingent

Prisen for medlemsskab er ens for begge medlemsformer:

Vi forventer, du støtter Et Tillidsbaseret Netværk med omkring 10% af den værdi, du har fået ud af at være med - efter din egen vurdering.

Vi blander os ikke i din beregning, og for at gøre regnestykket ekstra svært for dig :-), kan støtte sagtens bestå i andet end penge.


Tilmelding

skema på vej