Hurtigt overblik, del 2

Test en person, NN,
som du har i tankerneHvad kan du forvente, hvis du for eksempel lukker NN ind i din vennekreds, ansætter NN eller vælger NN som alternativ behandler.

Vil du få dine batterier ladet op? Eller vil der blive drevet rovdrift på din tid, din energi og dit gode humør?

Testen består af femten spørgsmål, der besvares med NN i tankerne.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Spring over >>>

 

 

Konklusion: Relationen kan være usund

Flere af dine svar tyder på, at NN vil tage din tid, din energi og dit gode humør. Menneskelige værdier kan ikke måles og vejes, og et tab kan ikke anmeldes til politiet, så hvad gør du?

Én mulighed er at sige pænt farvel til vedkommende eller måske blot lade din relation til vedkommende glide i baggrunden til fordel for mere givende relationer, som du eventuelt kan finde via denne hjemmeside.

En anden mulighed er, at du enten ikke kan eller ikke nænner at bryde med vedkommende. I så fald kan du sandsynligvis have stor glæde af vores kursus i kommunikation, hvor du lærer kunsten at leve med energi-ædere og energi-slugere, løver, vampyrer og andre vanskelige væsener.

Selv løver ved, at et godt og givende venskab er mere værd end et måltid mad.

Men lige nu er det tid til næste del af introduktionen, tredje del, der sætter den konklusion, du lige har fået, ind i dens rette sammenhæng. Videoen er på cirka fire minutter: Mennesker, adfærdsmønstre og pålidelighed - et hurtigt overblik >>>

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Konklusion: Relationen virker sund

Din testperson ser ud som et overskudsmenneske, der har nemt ved at gengælde tillid. Du er heldig at kende een person som din NN, for den slags mennesker hænger ikke på træerne.

Det netværk, vi taler om her, skal netop bestå af mennesker som NN, så vi hører meget gerne fra enten dig eller ham/hende.

Hils din testperson og gør ham opmærksom på denne hjemmeside, hvis du tror, han er interesseret.

Men lige nu er det tid til næste del af introduktionen, tredje del, der sætter den konklusion, du lige har fået, ind i dens rette sammenhæng. Videoen er på cirka fire minutter: Mennesker, adfærdsmønstre og pålidelighed - et hurtigt overblik >>>

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Konklusion: Vi er i tvivl

Det var kun ved ganske få spørgsmål, at din testperson "gik i vandet", og nogle få negative svar kan blot være udtryk for småfejl hos et ellers givende menneske.

Men de kan også være de spæde tegn på, at selvtilliden er ude af balance - enten alt for lav selvtillid (=store problemer, især for personen selv) eller alt for høj selvtillid (= store udfordringer, især for andre mennesker).

Hvis du vil være mere sikker, kan du måske få nogle fælles bekendte til også at tage testen med NN i tankerne og se, om de får et mere klart resultat.

Du kan også overveje et kursus i at forudse mennesker. På kurset vil få adgang til tests, som har flere spørgsmål og er mere detaljerede end denne gratis demo-test.

På kurset vil du også møde andre givende mennesker og lære at genkende dem uden brug af tests.

Kurset forgår dels over internettet og dels på en uges højskoleophold i ferietiden.

Klik her for at se forkortet kursusbeskrivelse >>>

Kursusbeskrivelsen er forkortet, fordi den introduktion, vi er igang med, er vigtigere lige nu. Så lad os vende tilbage til sporet: næste del af introduktionen, tredje del, sætter den konklusion, du lige har fået, ind i dens rette sammenhæng. Videoen er på cirka fire minutter: Mennesker, adfærdsmønstre og pålidelighed - et hurtigt overblik >>>Lær at forudse mennesker

Ville du låne penge ud til denne flok unge mennesker?

Sikkert ikke, men lad os sige, du gjorde det alligevel: ville du så blive skuffet, når de glemte at betale dig tilbage?

Svaret er selvfølgelig "nej", for det gik jo kun, som du havde forudset! Du vil have mistet lidt penge, ja, men din tillid til andre mennesker er ikke blevet mindre.

Jo bedre du er til at forudse mennesker, jo færre kedelige overraskelser vil du få, og jo mere tillid vil du have at give til dem, der fortjener det.