TEST - Passer vi sammen?


Vi vil nu bede dig tage en test. Testen stiller omkring 30 spørgsmål, hvoraf de 20 kan besvares hurtigt. De resterende spørgsmål er bredere og belyser dit samfundssind og givende adfærd (eller mangel på samme).
Hvis du får et spørgsmål, du ikke bryder dig om, kan du blot lade dem være og vente på næste spørgsmål, men jo flere spørgsmål, du besvarer, jo mere sikkert bliver resultatet. Tag testen nu, ring 12-34-56-78. Testen er uforpligtende, men ikke gratis. Prisen er 475 kr, men du køber ikke blot en test - du køber ogsa billet til en fremtid fyldt med tillid, forståelse og fællesfølelse. Held og lykke. FOR YOUR EYES ONLY: Her er testversionen af "passer vi sammen?", spørgsmålene falder i to grupper: A) Korte spørgsmål som burde kunne besvares hurtig, men ofte - og afslørende - ikke bliver det. Et eksempel: "kan du lide din mor?" får ofte testpersonen til at tøve. Vi antager, at denne tøven er udtryk for, at der er spænding i forholdet til moderen. Forslag til spørgsmål: Der er ingen tidtagning endnu, de første spørgsmål skal blot gøre dig vant til rutinen med at få et spørgsmål og besvare det med et ja eller nej. Første øve-spørgsmål kommer her: Ka' du li' at bo, hvor du bor? Godt, her kommer andet øve-spørgsmål: K'a du li' farven rød? Tak og nu til sidste øve-spørgsmål: Ka' du li' mørk chokolade? Godt. Parat? her kommer det første rigtige test-spørgsmål: [NB: Testspørgsmål, point-givning og konklusioner til kunderne er kun tilgængelige for dem, der ønsker at bidrage til udformning af testen.
!--TESTSPØRGSMÅL
Points for ja og nej står efter de enkelte spørgsmål 01 Ka' du li'...at stå op om morgenen? JA:+1, MEJ/ved ikke:-3
02 Ka' du li'...at arbejde uden løn for en god sag? JA:-3, MEJ/ved ikke:+1 (her er fortegnene umiddelbart forkerte - slulle der ikke byttes om på plus og minus? Nej, fortegnene er rigtige, fordi det som regel er usundt at arbejde gratis.
03 Ka' du li'...når andre er uenige i dit synspunkt? JA:+3, MEJ/ved ikke:-3
04 Ka' du li'...at være den, der bestemmer? JA:-3, MEJ/ved ikke:+1
05 Ka' du li'...at følge med i nyhederne? JA:-3, MEJ/ved ikke:+1
06 Ka' du li'...at gøre andre mennesker i godt humør? JA:+1, MEJ/ved ikke:-3
07 Ka' du li'...moderne huse af glas og beton? JA:-3, MEJ/ved ikke:+1
08 Ka' du li'...at spise, når du er sulten? JA:+1, MEJ/ved ikke:-3
09 Ka' du li'...at gå i seng, når du er træt? JA:+1, MEJ/ved ikke:-3
10 Ka' du li'...at dyrke motion? JA:+1, MEJ/ved ikke:-3
11 Ka' du li'...din far? JA:+1, MEJ/ved ikke:-3
12 Ka' du li'...din mor? JA:+1, MEJ/ved ikke:-3
13 Ka' du li'...dig selv? JA:+1, MEJ/ved ikke:-3
14 Ka' du li'...at gå i byen med vennerne? JA:-3, MEJ/ved ikke:+1
15 Ka' du li'...at shoppe, når der er udsalg? JA:-3, MEJ/ved ikke:+1
16 Ka' du li'...at have børn omkring dig? JA:+3, MEJ/ved ikke:-3
17 Ka' du li'...at konkurrere mod stærke modstandere? JA:-3, MEJ/ved ikke:+1
18 Ka' du li'...at være på det hold, der vinder? JA:-3, MEJ/ved ikke:+3
19 Ka' du li'...at gøre noget regelmæssigt for at blive et bedre menneske? JA:+3, MEJ/ved ikke:-1
Her standser tidtagningen og point-givningen, fordi de næste spørgsmål er mere open-ended, så det er umuligt at vide, hvad svartiden bør være. Vi kan dog som en løs rettesnor sige 3-4 minutter for hvert af følgende spørgsmål. Hvad gør du for at blive et bedre menneske? Hvis der kommer et sammenhængende og ikke alt for tåbeligt svar: +10 points. Ellers 0 point. POINTS BEREGNING (foreløbig - indtil vi har erfaringer)
Pointene tælles sammen, men med følgende korrektioner: Hvis testpersonen er 2+ gange den normale tid om at svare på et spørgsmål fra 1-18, skal han have det laveste antal points, spørgsmålet kan give. Når alt er besvaret og regnet sammen for måske 100 mennesker, er resultatet sandsynligvis en normalfordeling, hvorfra vi kan hente vores konklusioner. Ideer til konklusioner Konklusion #1 til dem vi er sikre på passer til os andre
Konklusionen slutter med opfordring til at tage på lederkursus og lære, hvordan du med enkle midler fjerner frygt og opbygger tillid i en organisation d.v.s. tillid ikke blot mellem dig og medarbejderne men også mellem medarbejderne indbyrdes. Se kursusplan for ledere, klik her >>>

Konklusion #2 til dem, vi er i tvivl om
Tekst på vej
Konklusionen slutter med opfordring til at tage på kursus og lære de mest effektive metoder til at fjerne frygt. Kursusprogram, klik her >>>

Konklusion #3 til den restgruppe, vi er temmelig sikre på ikke passer med os andre.
Konklusionen slutter med en venlig afvisning. Vi vil blot komme op at strides, og dermed ødelægge det hele. Fordi vi har forskellige syn på os selv og andre. Hvis kunden ikke vil lade sig afvise, kan vi anbefale et kursus i at fjerne frygt. Kursusprogram, klik her >>>
[red: I starten må kunderne acceptere en vis levelingstid på konklusionerne - indtil vi har et nogenlunde stabilt billede af fordelingen (normalfordelingen?) af de tre slags reaktioner på besvarelserne af testens spørgsmål]
, Testen koster 450 kr pr person. Betal her og ring 12 34 56 78 når du har 20 minutter, hvor du ikke vil blive forstyrret.
--> Det er i øvrigt ikke kun en test, du køber. Det, du køber, er også en billet til fremtidens samfund. Det håber vi i alt fald.

Køreplan for Danmarks Givende netværk


Til: Tillidsbaseret overflodssamfund, ankomst: år 2045
Fra: Regelbaseret konkurrencesamfund, afgang: nu

1: Ring 12 34 56 78


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Video 2

Sælgeren der blev et godt menneske

Introduktion til videoen af forfatteren, revisor og meditationslærer Jan Møller:

Som revisor tog jeg engang et møde med en mulig ny klient. Han havde - efter eget udsagn - haft succes som sælger af hårde hvidevarer indtil for cirka to år siden, hvor hans salgstal var begyndt at dale. Nedgangen var fortsat og efter et år var han blevet afskediget. Kort efter havde hans kone smidt ham ud, og han boede nu i et kælderrum, hvor han håbede at få kunder til sin nye virksomhed som clairvoiant rådgiver.

Jeg undlod at meddele ham de chancer, jeg mente, han havde på det marked, og spurgte i stedet til hans gamle job. Hvorfor var hans salgstal gået ned? Det var de, fordi han ikke længere nænnede at sælge vaskemaskiner til pensionister, der ikke ville kunne klare afdragene uden betydelige afsavn. Han kunne ikke længere få sig selv til det. Han var blevet et godt menneske, men en skidt sælger.

Der ville nok gå flere år, før han var kommet op at stå igen, og i den tid ville det være umuligt for mig at skrive en normal regning. Det ville jeg ikke kunne nænne. Så hvad gjorde jeg? Jeg tog hjem og begyndte det arbejde, der nu er blevet til denne hjemmeside. Nedenstående video viser hjertet i projektet: At gøre det nemmere at være et godt menneske.

Video 2 slut

Video 3

Om at være et godt menneske og tjene penge

Video 3 slut

Video 4

Teknikken bag tilliden

Introduktion til videoen af forfatteren, revisor og meditationslærer Jan Møller:

Vores krop er en fantastisk maskine, hvor cellerne løser utallige opgaver uden at plage hverken dig eller mig med detaljerne. Dette er normalt en stor lettelse, men hvis du bevist har et ønske om mere tillid, er det en stor hjælp, hvis du ved, hvordan tillid og mistillid normalt dannes.

Den seneste videnskabelige forskning peger på, at hjernen er stærkt med i processen, idet det er hjernen, der oversætter livets små og store hændelser til tryghed/utryghed, tillid/mistillid og derfra videre til adfærd.

Jamen, bestemmer vi ikke selv vores adfærd? Har vi ikke fri vilje? Det har vi måske nok, men i praksis har vi ofte udleciteret opgaverne til bestemte organer. Når vi står på vores ben har vi f.eks. overladt det til balanceorganet i mellemøret at holde os på ret køl. Vi kan gribe ind, men gør det sjældent.

Og når vi er til møde med chefen, og han stiller urimelige krav, er det hjernen, der lynhurtigt foretager en vurdering om enten at vise åbenlys vrede, eller bide det i sig.

Du kan vælge ikke at følge vurderingen, men hvis du er som de fleste, følger du den næsten altid. Faktisk vil du som regel endda forsvare hjernens vurdering, som om den var din egen, og du viste alt om, hvorfor ”du” havde gamblet med hele familiens økonomi ved at vise ”din” vrede.

I øvrigt er det ikke nogen skam at følge hjernens vurdering, for den er sjældent forkert. Men hvordan bærer hjernen sig ad? Du får svaret i videoen.